Wollaston Golf Club
Milton, MA

Summary

Following membership approval in early 2018 of a facility wide Master Plan, Wollaston began the process of developing an improved plan and design process for the clubhouse. With a 2-phase process in mind, the club first replaced their aging cart storage facility with a brand new “golf center”. This state-of-the-art facility contains all new men’s locker facilities, cart and bag storage, a new golf shop and golf simulators supported by a dedicated food and beverage outlet serving also as the half-way house. The main clubhouse was completely renovated with an addition for a new and improved member grill and a completely reinvented member dining experience with a new kitchen. The expanded women’s locker room received a complete makeover and a new clubhouse entry was added.

Program

Completion: 2019
Size: 33,000 square feet
Services: Planning, Architecture, Interior Design, Procurement

Client List
Contact Us
Client List
Contact Us